A FILOZÓFIÁNK

Hexentials / hex•en•tials /:

Tudatos. Organikus. Natúr. Niche. Időtálló. Transzparens.

Az ANITATOTH számunkra több, mint egy kozmetikai márka, ezért nehezen is tudnánk egyetlen gondolattal körülhatárolni. Filozófiánkat leginkább a sajátos, Hexentials rendszerünk foglalja magába, melyet az alapvető értékeink és elveink együttállása alkot. Ezekhez szilárdan ragaszkodunk valamennyi munkafolyamatunk során, egyúttal visszatükröződnek magukban a termékekben is.

TUDATOS

Az ANITATOTH-nál nemcsak az a célunk, hogy az egészséges létforma részévé tegyük a megfelelő bőrápolást, hanem az is, hogy egy olyan tudatos életmód követésére bátorítsunk, amely minden területen beépülhet a mindennapodba. Hiszen bár sokat jelent, de nem elég, ha az életünknek csupán egyetlen területére korlátozódik a változás, ahogyan igaz az is, hogy önmagában egy termék sem képes orvosolni valamennyi problémát.

A tudatos váltás egy hosszútávú döntés, amely talán csak évek múlva hozza el a várt eredményt. De mi hisszük, hogy az odáig vezető út minden egyes perce megéri.

ORGANIKUS

Az organikus jelző napjaink egyik jól csengő „bilétája”, jelentése mögött azonban sokkal mélyebb tartalom lakozik, mint amit egy divathullám lefedhet. Mi ezekre az értékes alapanyagokra építkezünk, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy ezekkel az összetevőkkel érhetjük el azt az eredményt, amelyre bőrünknek – és az egész testünknek – szüksége van. Mindezzel persze nem teszünk messzemenő ígéreteket, nem állítjuk, hogy minden bőrproblémára szolgáló gyógyírt jelentenek termékeink. Arra azonban garanciát vállalunk, hogy a jótékony vajak és olajok, valamint az azokban rejlő vitaminok szinte azonnal megtöltik élettel a bőrt, táplálják a mélyebb szövetrétegeket, valamint selymessé, puha tapintásúvá teszik a bőrfelszínt.

És hogy mitől lesz egy termék organikus? Lényegi elemük, hogy ezeket az alapanyagokat genetikailag módosított és szintetikus alkotóelemek nélkül állítják elő, továbbá nem használnak sem műtrágyát, sem más toxikus, növekedést serkentő szereket. Előnyük, hogy magasabb tápanyagtartalommal bírnak, valamint hiányoznak belőlük azok a vegyi anyagok, amelyek potenciálisan hosszútávú károkat okozhatnak a szervezetben.

NATÚR

A maximális eredmény eléréséhez a legjobb minőségű alapanyagokat használjuk fel, így azok előnyei nemcsak a bőrödre, hanem az egész testedre hatással lesznek.

Tudatos márkaként hiszünk az organikus összetevők erejében, mint ahogyan abban is, hogy az egészség megőrzésében kulcsfontosságú szerepet játszik az, hogy milyen táp- és hatóanyagot viszel a szervezetedbe. Ezért minden készítményünk mentes a parabénektől, szulfátoktól, szilikonoktól, génmódosított összetevőktől, vazelintől, paraffinolajoktól, viaszoktól, kőolajszármazékoktól, az állati eredetű alkotóelemektől, és más káros összetevőktől.

NICHE

Hiszünk abban, hogy egy tudatosságra törekvő, organikus kozmetikum is lehet izgalmas és exkluzív, hiszen a természetesség ugyanúgy képviselheti a luxus életérzést is – gondoljunk csak az illatokra, textúrákra, hatóanyagokra, külső megjelenésre.

Munkánk során ezt a két pólust ötvözzük kiváló minőségben, melynek eredménye egy kívül elegáns, belül mégis a részletekig letisztult, natúr bőrápoló.

IDŐTÁLLÓ

Munkánk során az állandóságra törekszünk, ezért olyan termékeket fejlesztettünk ki, amelyek nemcsak a jelenlegi trendeknek és divathullámoknak tesznek eleget, hanem időtállóan és örökérvényűen válhatnak a szépségápolási rutinunk részévé is – életkortól függetlenül.

Épp ezért az olyan összetevőkhöz nyúltunk vissza, amelyek több tíz- vagy száz éve már bizonyították jótékony hatásaikat, és ezeket fűszereztük a modern kor kreativitásával és eszközeivel, úgy, hogy megőriztük azokat az értékeket, amelyeket a természet ajándékozott számunkra.

A megjelenés során is cél volt az időtálló, mindig elegáns és finom külső. Ráadásul testápolóink egyedi formatervezésű, légmentesen záródó csomagolását nemcsak úgy alakítottuk ki, hogy a fürdőszoba esztétikus elemévé váljon, hanem az airless technológiának köszönhetően védelmet is biztosít a szennyeződések és az oxidáció ellen.

TRANSZPARENS

Kozmetikumainkban nem sorakoztatunk fel végeláthatatlan összetevői listát, csupán a legértékesebb és leggazdagabb alapanyagokat használjuk fel, amelyekre a bőrünknek feltétlenül szüksége van ahhoz, hogy ragyogó és egészséges legyen. De a transzparencia jellemzi az egész munkásságunkat is az első spatulamozdulatoktól kezdve, egészen a csomagolás utolsó fázisáig.