Az ANITATOTH-nál a teljeskörű bőrápolásban hiszünk. Ha tudatos figyelmet fordítasz a vitamindús táplálkozásra, a megfelelő összetételű bőrápolási termékek használatára, valamint az életmódod minőségére, akkor a bőröd szép, hidratált, sima, üde és egészséges lesz.

A Vegán Szépségreggelin átélheted a táplálkozás, bőrápolás és életmód harmóniáját, illetve segítséget adunk ahhoz, hogy átültethesd a mindennapjaidba.

A bőrápolás belülről kezdődik. 2008-ban kialakult autoimmun bőrbetegségem (vitiligo) tünetének enyhítésére markáns változásokat vezettem be az életembe: fokozatosan áttértem a teljes értékű vegán és gluténmentes táplálkozásra, mert így a növényekben található értékes tápanyagokat, vitaminokat és antioxidánsokat a lehető legtisztább és legteljesebb formában viszem be a szervezetembe. Az évek folyamán a tünetek fokozatosan enyhülni kezdtek.

A tudatosság az életem minden részére kihatott. A táplálkozásban követett elveket átültettem a bőrápolásra is. Kerestem a legtisztább, legérintetlenebb organikus összetevőket, így alakítottam ki bőrápolási termékpalettámat.

Tóth Anita, az ANITATOTH alapítója

Szuperegészséges és szuperfinom reggeli

A Vegán Szépségreggeli egy szuperegészséges és szuperfinom reggelivel indul, amely legtisztább formában tartalmazza a vitaminokat, ásványianyagokat, rostokat, nyomelemeket, antioxidánsokat és a szervezeted számára szükséges tápanyagokat.

Feltöltjük tested számtalan jóval és belülről tápláljuk a bőröd.

Kalandozások az organikus, finomítatlan összetevők világában

A belső bőrápoláshoz hasonlóan, külsőleg is a lehető legtisztább és legteljesebb körű összetevőkből készült terméket érdemes használnod. Mi az organikus és finomítatlan összetevőkben hiszünk, mert azokban megtalálható minden olyan vitamin, ásványianyag és antioxidáns, amire a bőrödnek szüksége van.

A Vegán Szépségreggelin bemutatjuk Neked az organikus, finomítatlan összetevőket és kipróbálhatod a ANITATOTH bőrápolási termékeket. Megtapasztalhatod a bőrödre gyakorolt pozitív hatásait és felfedezheted a bőröd számára legideálisabb termékkombinációt.

Kényeztető énidő

Szeretnénk egy rövid időre kiszakítani a rohanó mindennapokból, ezért néhány egyszerű, de nagyon kellemes szépségrituáléban lesz részed. Ezeket a rituálékkal bárhol, újra és újra megteremthetsz magadnak egy kis kényeztető énidőt.

Korlátozott létszám, maximális figyelem

 Vegán Szépségreggeli létszámát 8 főben korlátozzuk, hogy a lehet legnagyobb figyelmet adhassuk Nektek! Gyertek barátnőddel vagy édesanyáddal, kiváló közös napindító program.

A Vegán Szépségreggeli helyszíne és elérhető időpontjai

Elérhető időpontok:

2022.06.11. Szombat 8 óra

Helyszín:
Goosebumps Coffee Lab
1014 Budapest Feketesas utca 3/b (térkép)

Jegyek

Vegán Szépségreggeli

2022.06.11. Szombat 8 óra

Tartalma:
Reggeli (100%-ig növényi eredetű)
Szépségrituálék és termékek kipróbálása
Ismerkedés, beszélgetés

Ára: 8 000 Ft

Vegán Szépségreggeli

2022.06.11. Szombat 8 óra

Tartalma:
Reggeli (100%-ig növényi eredetű)
Szépségrituálék és termékek kipróbálása
Ismerkedés, beszélgetés

Ára: 8 000 Ft

Láttad Már?

Láttad már a különleges Best Seller szettünket, amely a Glamour Glammies díjnyertes Superfruit Gyengéd arctiszítónkat is tartalmazza?