A MÁRKÁRÓL

AZ EGÉSZSÉGES ÉS CÉLTUDATOS ÉLETMÓD ALAPJAIRA ÉPÍTKEZŐ MÁRKAKÉNT TERMÉKEINKET ÚGY ÁLMODTUK MEG, HOGY AZOK TÁPLÁLJÁK ÉS ÓVJÁK A TESTET – A RAGYOGÓ ÉS HIDRATÁLT BŐR ÉRDEKÉBEN.

Mi a tudatosságban és azokban az elvekben hiszünk, amelyek a problémák mögött rejlő okokra világítanak rá. Az alapokhoz nyúlunk vissza, a hosszútávú elköteleződéseket pártoljuk, és kitartunk amellett, hogy csodaszerek nem léteznek, még akkor sem, ha a termékekben számos csodás alapanyag koncentrálódik.

Küldetésünk így az, hogy az egészséges életmód iránt szenvedéllyel érdeklődők számára egy kívül elegáns, belül mégis a részletekig letisztult termékpalettát kínáljunk, amelyben épp annyi jótékony hatás összpontosul, amelyre a bőrünknek feltétlenül szüksége van.

Mindezt egy jól követhető, minimalista szépségápolási rutin részeként; mert hisszük, hogy a kevesebb több, ha a bőrápolásra kerül a sor.

Termékeink megálmodása és előállítása során az egészéges és tudatos életmód alapjait tartjuk szem előtt, ahelyett, hogy összetevők tucatjainak halmozásával és véget nem érő termékpalettával töltenénk meg a polcokat. Helyette olyan kozmetikai vonalat álmodtunk meg, amely az alapokból merítkezik, gondoskodik a megfelelő hidratálásról, a bőr egészségének megőrzéséről és a szükséges tápanyagbevitelről.

Hiszünk ugyanis abban, hogy a bőrápolási rutin nem attól válik hatékonyabbá, hogy minél több lépésből áll, vagy hogy diverzív megoldást nyújt valamennyi problémára.

Termékeinkben mellőzünk minden szükségtelen, káros anyagot, és valljuk, hogy a kevesebb több – elvnek a szépségápolásban is ugyanúgy kellene érvényesülnie.

Egyúttal elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a szépségápolás együtt jár azzal a felelősséggel is, hogy megőrizzük a Földünk erőforrásait és élővilágát.

Ezért termékeink vegán minősítésűek, elutasítjuk az állatkísérleteket, és a környezeti felelősségvállalás és fenntarthatóság jegyében mindent megteszünk azért, hogy a közeljövőben környezetbarát cégként tarthassuk magunkat számon – ideértve a kevesebb és újrahasznosított csomagolást, valamint a mindennapi munkásságunkat is – egészen az apró teendőkig.

Magyar márkaként különös figyelmet fordítunk arra is, hogy saját fejlesztésű termékeink elkészítésének hazai manufaktúránk adjon otthont, testápolóink hatását pedig akkreditált laborban végzett vizsgálatok igazolják.