EGÉSZSÉGTUDATOS MÁRKAKÉNT TERMÉKEINKET ÚGY ÁLMODTUK MEG, HOGY AZOK TÁPLÁLJÁK ÉS ÓVJÁK AZ ARCOT ÉS A TESTET – A RAGYOGÓ ÉS HIDRATÁLT BŐR ÉRDEKÉBEN.

Küldetésünk, hogy megkönnyítsük a nők mindennapjait a szépségápolásban.  Azáltal, hogy egy letisztult termékpalettát kínálunk, olyan termékekkel amelyekben megtalálható minden jótékony összetevő, ami a bőr egészséges működéséhez szükséges.Mindezt egy jól követhető, minimalista szépségápolási rutin részeként; mert hisszük, hogy a kevesebb több, ha a bőrápolásra kerül a sor.

Termékeink megálmodása és előállítása során az egészséges és tudatos életmód alapjait tartjuk szem előtt, ezért olyan kozmetikai vonalat álmodtunk meg, amely az alapokból merítkezik, gondoskodik a megfelelő hidratálásról, a bőr egészségének megőrzéséről és a szükséges tápanyagbevitelről.

Hiszünk ugyanis abban, hogy a bőrápolási rutin attól válik hatékonnyá, ha a bőrt magas vitamin- és ásványianyag tartalmú természetes termékekkel ápoljuk, mert így biztosítjuk számára, hogy helyreállítsa természetes működését. Az organikus, finomítatlan összetevőkkel készült termékeinkkel pedig életkortól és bőr típustól függetlenül egy kevés lépcsős rutinnal is megadhatjuk a bőrünknek a megfelelő gondoskoskodást.

Termékeink időtállóak. Munkánk során az állandóságra törekszünk, ezért olyan termékeket fejlesztettünk ki, amelyek nemcsak a jelenlegi trendeknek és divathullámoknak tesznek eleget, hanem időtállóan és örökérvényűen válhatnak a szépségápolási rutinunk részévé is – életkortól függetlenül.

Egyúttal elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a szépségápolás együtt jár azzal a felelősséggel is, hogy megőrizzük a Földünk erőforrásait és élővilágát.

Ezért termékeink vegán minősítésűek, elutasítjuk az állatkísérleteket, és környezeti felelősségvállalás és fenntarthatóság jegyében arcápolóink csomagolását úgy terveztük, hogy a pumpák és pipetták kivételével újrahasznosíthatóak legyenek. A papír csomagolást a szelektív papírhulladék-gyűjtőbe, míg az üvegeket az üveghulladék-gyűjtőbe lehet kidobni.

Magyar márkaként különös figyelmet fordítunk arra is, hogy saját fejlesztésű termékeink elkészítésének hazai manufaktúránk adjon otthont, termékeinket kis mennyiségben frissen készítjük.  Arc- és testápolóink hatását pedig akkreditált laborban végzett vizsgálatok igazolják.

1. lépés
távolítsd el a pumpát vagy pipettát 

2. lépés
öblítsd ki jól az üveget

3. lépés
vidd el a szelektív hulladékgyűjtőbe