Hiszünk abban, hogy egy tudatosságra törekvő, organikus kozmetikum is lehet izgalmas és exkluzív, hiszen a természetesség ugyanúgy képviselheti a luxus életérzést is.

“…Az életmód teljes átalakítása egy hosszútávú elköteleződés, ugyanakkor mindezzel egy olyan kalandba vághatunk bele, amelynek jótékony és pozitív hatásai egész életünkön át elkísérnek.” – Tóth Anita

AZ ALAPÍTÓRÓL

Szenvedélyesen szeretek sportolni, utazni, illetve új ismereteket elsajátítani – elvégre az állandó változásban lévő világunk telis-tele van olyan dolgokkal, amelyek csak arra várnak, hogy felfedezzük őket. A nyugalmas, csendes életmód ezért nem elég perspektíva számomra; mindig keresem az új lehetőségeket és változásokat – igaz előfordul, hogy néha ezek a változások, és nem várt kalandok előbb találnak ránk.

A MÁRKÁRÓL

A bőrápolásban a legtöbb jelenséget egyfajta címkével látjuk el. Olajos, száraz, kombinált, problémás, aknés, vízhiányos. Jelzők halmaza, amelyre a kozmetikai ipar döntő része is épít. A bőrápolás azonban sokkal több ezeknél a megbélyegzéseknél.

A FILOZÓFIÁNK

Az ANITATOTH számunkra több, mint egy kozmetikai márka, ezért nehezen is tudnánk egyetlen gondolattal körülhatárolni. Filozófiánkat leginkább a sajátos, Hexentials rendszerünk foglalja magába, melyet az alapvető értékeink és elveink együttállása alkot. Ezekhez szilárdan ragaszkodunk valamennyi munkafolyamatunk során, egyúttal visszatükröződnek magukban a termékekben is.