Hiszünk abban, hogy egy tudatosságra törekvő, organikus kozmetikum is lehet izgalmas és exkluzív, hiszen a természetesség ugyanúgy képviselheti a luxus életérzést is.

“…Az életmód teljes átalakítása egy hosszútávú elköteleződés, ugyanakkor mindezzel egy olyan kalandba vághatunk bele, amelynek jótékony és pozitív hatásai egész életünkön át elkísérnek.” –
Tóth Anita

ANITÁRÓL

Szenvedélyesen szeretek sportolni, utazni, illetve új ismereteket elsajátítani – elvégre az állandó változásban lévő világunk telis-tele van olyan dolgokkal, amelyek csak arra várnak, hogy felfedezzük őket. A nyugalmas, csendes életmód ezért nem elég perspektíva számomra; mindig keresem az új lehetőségeket és változásokat – igaz előfordul, hogy néha ezek a változások, és nem várt kalandok előbb találnak ránk.

A MISSZIÓNK

Megkönnyítjük a nők mindennapjait a szépségápolásban! A kevesebb több elvében hiszünk, és szeretnék megismertetni veled a minimalista bőrápolást, hogy csak annyi terméket használj, amennyire valójában szükséged van.

A MÁRKÁRÓL

Fed(ezd) fel bőröd természetes szépségét!  A bőrápolás számunkra a könnyed, örömteli, kevés lépcsős rutint jelenti.  Termékeink előállításhoz organikus, finomítatlan vajakat, olajokat és kivonatokat használunk, mert ezek biztosítják bőröd számára szükséges vitaminokat, ásványi anyagokat és anti-oxidánsokat, amelyektől egészséges és természetesen ragyogó lesz.  

MINŐSÉG ÉS MINIMALIZMUS

Letisztultság és magas minőség jellemzi az ANITATOTH márkát, amely meghatározza valamennyi munkafolyamatunkat, és visszatükröződik magukban a termékekben is.

Láttad Már?

Láttad már a Best Seller szettünket, ami a különleges textúrájú Esszenciális arckrémünket is tartalmazza?