Szállítási módok

GLS futárszolgálat

Termékeinket megbízott partnerünk, a GLS Hungary Kft. szállítja házhoz Magyarország területén. A szállítási díj 18900 Ft alatti vásárlás esetén 2500 Ft, 18900 Ft felett pedig INGYENES (Magyarországon belül). A várható szállítási idő körülbelül 2-7 munkanap. Sikertelen kézbesítés esetén a GLS futár írásos értesítőt hagy a címzettnél. Az értesítőben megtalálható a csomagszám és a GLS elérhetősége. Ha felveszi a kapcsolatot telefonon vagy írásban a GLS-sel, azonnal egyeztetheti a következő kiszállítást. Amennyiben a kézbesítés ez alkalommal sem sikerül, visszaszállítja a csomagot az Anita Toth Products Kft.-nek, amely ügyfélszolgálata felveszi a kapcsolatot a vásárlóval.

Foxpost csomagautomata

Termékeinket megbízott partnerünk, a FoxPost Zrt. szállítja csomagautomatába Magyarország területén. A szállítási díj 15 000 Ft alatti vásárlás esetén 1 200 Ft, 15 000 Ft felett pedig INGYENES (Magyarországon belül). A várható szállítási idő körülbelül 2-7 munkanap. A kiszállítási időt elsősorban az automata telítettsége befolyásolja. Amennyiben a kézbesítés nem sikerül, a FoxPost visszaszállítja a csomagot az Anita Toth Products Kft.-nek, amely ügyfélszolgálata felveszi a kapcsolatot a vásárlóval.

Magyar Posta Zrt.
Termékeink házhozszállításához választhatja a Magyar Posta Zrt. üzleti csomagküldő szolgáltatását is. A szállítási díj 18900 Ft alatti vásárlás esetén 3300 Ft, 18900 Ft felett pedig 800 Ft. A várható szállítási idő körülbelül 2-7 munkanap. Sikertelen kézbesítés esetén a posta ismételten megpróbálja kézbesíteni a csomagot. Amennyiben a második kézbesítés is sikertelen, egy értesítőt hagy a címzettnél. A csomag az értesítő bemutatásával a megadott postán vehető át, az értesítőn feltüntetett időpontig. Amennyiben a címzett a csomagot a megadott dátumig nem veszi át, úgy a Magyar Posta Zrt. visszaszállítja a csomagot az Anita Toth Products Kft.-nek, amely ügyfélszolgálata felveszi a kapcsolatot a vásárlóval.

Láttad Már?

Láttad már a Best Seller szettünket, ami a különleges textúrájú Esszenciális arckrémünket is tartalmazza?