Anita – szenvedélyes felfedező – rengeteg kísérlet és inspiráció nyomán alkotta meg azt a minimalista bőrápolási márkát, amely a legtisztább értékeket ötvözi: a magas minőségű és hatékonyságú organikus, finomítatlan összetevőket és a letisztult eleganciát. Így jött létre az ANITATOTH termékcsalád, amely a természet erejét és a kényeztető luxust hordozza magában – a tudatosság és az exkluzivitás találkozik benne.

“Imádok sportolni, utazni, illetve új ismereteket elsajátítani – elvégre az állandó változásban lévő világunk telis-tele van olyan dolgokkal, amelyek csak arra várnak, hogy felfedezzük őket.

Ez a szenvedély hajt, amikor új alapanyagokat keresek termékeim megalkotásához, amikor megosztom az egészséges és tudatos életmód alapjait másokkal. Célom, hogy megkönnyítsem a nők mindennapjait a bőrápolásban, azáltal, hogy egy magas minőségű összetevőkből álló, egyszerű bőrápolási rutint kínálok, amit bőrtípustól függetlenül egész évben használhatunk.

2008-ban egy autoimmun bőrbetegséggel, a vitiligoval diagnosztizáltak, amely a melanin hiánya miatt fehér foltokat okozott a bőrömön. Hosszú időbe telt míg megtanultam együtt élni ezzel az állapottal, de hiszek abban, hogy minden okkal történik, és hogy ez a betegség kellett ahhoz, hogy egy új fejezetet, és egyúttal egy tudatos életformát hozzon az életembe, amelynek részévé vált a megfelelő bőrápolás is.

A diagnosztika után alapos kutatásba fogtam, majd hamar arra a következtetésre jutottam, hogy csökkentenem kell a stressz szintjét az életemben. Sportolni kezdtem, majd változtattam a táplálkozásomon, előbb áttértem a paleolit, majd fokozatosan, évek alatt a teljes értékű növényi (vegán) táplálkozásra.

Ezekkel a tudatos változtatásokkal sokkal jobban éreztem magam és a vitiligo tüneteim is elhalványodtak – amely legnagyobb csodálatomra messzemenően szembement a korábban olvasott tapasztalatokkal és a betegség vélt kezelhetetlenségével –, az aktív életmód és a teljes értékű táplálkozás fenntartása mellett még mindig nem találtam megfelelő megoldást a tudatos bőrápolásra.

Rengeteg terméket kipróbáltam, amíg megalkottam az organikus, finomítatlan összetevőkből álló termékeimet, amelyek összetételüket és előállítási formájukat tekintve beilleszthetőek egészségtudatos életmódomba. Aktuális szépségtrendek követése helyett, egy olyan termékcsaládot fejlesztettünk ki, amelyek időtállóan és örökérvényűen válhatnak a szépségápolási rutinunk részévé. 

Épp ezért az olyan összetevőkhöz nyúltunk vissza, amelyek több tíz- vagy száz éve már bizonyították jótékony hatásaikat, és ezeket fűszereztük a modern kor kreativitásával és eszközeivel, úgy, hogy megőriztük azokat az értékeket, amelyeket a természet ajándékozott számunkra.

Bőrápolási kínálatunkban arc és testápoló termékek egyaránt megtalálhatóak. Olyan termékek megalkotása volt a célom, amelyek táplálják és védik a bőrt, támogatják alapvető funkcióit. Minden formula gondosan összeválogatott finomítatlan és organikus olajokból, vajakból, kivonatokból áll. A vitaminokban, antioxidánsokban és ásványi anyagokban gazdag összetevőknek köszönhetően termékeink megerősítik a bőrt, hogy természetes szépségében tudjon tündökölni.

Az arcápolás számomra elképzelhetetlen arcolajok használata nélkül. Ezt a formulát szerintem bőrtípustól függetlenül megéri beépíteni az arcápolási rutinunkba, mert a bőrünk meghálálja a gondoskodást. Akár csak 1 csepp a kedvenc arckrémembe csepegtetve megadja azt a táplálást, amire a bőrnek szüksége van.

ANITA napi rutinja

„Rutinom reggel és este egyaránt a bőröm alapos tisztításával kezdődik. Ritkán sminkelek, de a Superfruit Gyengéd arctisztítóval már a sminklemosás sem okoz gondot. A lemosót a száraz arcomra viszem fel, majd leöblítem. Szeretem, hogy friss és puha lesz tőle a bőröm.

Amint hidegebbre vált az idő, a Mélyhidratáló arckrémet szoktam használni reggel és este is. Bakuchiol tartalmának köszönhetően simábbá teszi a bőröm, ami egész nap megőrzi hidratáltságát. Reggelre a Ragyogó arcolajjal kombinálom, üde színt ad az arcnak és feldobja a borúsabb napokat is. Este a Megújító arcolajat használom, gazdagabb textúrájának köszönhetően kellemesen táplálja a bőröm az éjszaka folyamán.”

Reggel

Superfruit Gyengéd arclemosó

Mélyhidratáló arckrém

Ragyogó arcolaj

Este

Superfruit Gyengéd arclemosó

Mélyhidratáló arckrém

Megújító arcolaj

Formuláinkat hosszú kutatás eredményeként alkottuk meg, szeretettel fejlesztettük és tökéletesítettük, hogy a leggyengédebb kényeztetést nyújtsák a bőrnek, és támogassák egészséges működését. Mindez a tudatos táplálkozással és a rendszeres testmozgással karöltve egy olyan életmódot formál a mindennapokban, amelynek jótékony és pozitív hatásai egész életünkön át elkísérhetnek.

Láttad Már?

Láttad már a Best Seller szettünket, ami a különleges textúrájú Esszenciális arckrémünket is tartalmazza?