A Superfruit Gyengéd arctisztító: Az Év luxus arctisztítója

Még mindig hatalmas boldogság, hogy az egyik kedvenc ANITATOTH termék, a Superfruit Gyengéd arctisztító 2023-ban büszkén viselheti a Glamour Glammies „Év arctisztítója és siminklemosója (luxus)” kategória nyertesének címét.
Ebben a cikkben elkalauzolunk téged kivételes termékünk létrehozásának izgalmas útján, és bemutatjuk, miért olyan sikeres a bőrápolás világában. Ehhez segítségünkre lesz alapítónk, Anita, aki szívesen nyújt betekintést a díjnyertes arctisztítónk megalkotásának folyamatában és készségesen a felfedi a termék sikerességének a titkát.

K: Anita, mi inspirált a Superfruit Gyengéd arctisztító létrehozására?

V: A tavaly megjelent Superfruit Gyengéd arctisztító megalkotása nem volt egyszerű feladat. Hosszú hónapokig tartó kutatómunka és kísérletezés előzte meg, hogy létrehozzunk egy olyan arctisztítót, amely nem csak hatékony, hanem kíméletes is, de a skinimalizmus, a minimalista arcápolás szempontjait figyelembe véve, egy lépésben tudja garantálni a dupla tisztítást. Mivel minimalista bőrápolási márka vagyunk, akik szeretnék csökkenteni az arcápolással járó frusztrációt, szerettük volna, hogy ez a termék leegyszerűsítse és felgyorsítsa az arcápolási rutinokat.

K: A dupla tisztítás rutinos arcápolóknak már ismerős lehet. Azoknak, akik esetleg még nem ismerik hogyan magyaráznád el, és miért fontos?

V: A dupla tisztítás lényege, hogy először egy olajos fázissal eltávolítjuk a zsíros szennyeződéseket, a fényvédőt, sminket vagy egyéb arckrém és arcolaj maradványokat. Majd egy vizes, enyhén habzó fázissal a megmaradt makacs szennyeződéseket. Tudtuk, hogy ehhez a termékhez innovatív formulát kell alkalmaznunk, ezért esett a választás egy olyan oleo-gél textúrára, amely vízzel érintkezve tejszerűvé válik, ezáltal a dupla tisztítás mind a két funkcióját be tudja tölteni.

 

K: Mik voltak a legfőbb szempontok az arctisztító létrehozása során?

V: A termék formulázásánál kiemelten fontos volt számunkra a már említett a kíméletesség és hatékonyság kombinációja. A kíméletesség garantálja, hogy az érzékenyebb vásárlóink számára megfelelő választás legyen. Az arctisztítónál nagyon fontos, hogy ne szárítsa a bőrt. Ezt a kíméletes (tisztító) alapanyagok felhasználása mellett, tápláló növényi olajok hozzáadásával értünk el.

A bárki számára elérhető mindennapi luxust érzését adja, hogy több érzékszervedre is hatunk az arctisztítás során. Ezért olyan fantasztikus illatú és színű alapanyagokat válogattunk össze, mint a pequi, buriti és a chaulmoogra. De a három olaj bőrre gyakorolt hatása is kiemelkedő: antioxidáns tartalmuk révén, javítják a bőr állapotát, élénkítik és feszesítik a bőrfelszínt. 

 


A Superfruit Gyengéd arctisztító emellett a bőr egészséges működése szempontjából elengedhetetlen esszenciális zsírsavakban gazdag összetevőket is tartalmaz, mint a finomítatlan lenmagolaj, E-vitamin vagy kókuszkivonat.

K: A különleges növényi olajok és vajak minden ANITATOTH termékben kulcs szerepet töltenek be, miért fontos ez számodra?

V: A legtöbb termékünk kulcs összetevői Dél-Amerikai és Afrikai őshonos növények olajai és vajai és kivonatai. Ezek a növények vegyszermentesen, organikus körülmények között teremnek, és magas vitamin-, ásványi anyag- és antioxidáns tartalommal rendelkeznek. Ez teszi őket ideális választássá bőrápolási termékekhez. Ehhez a gyengéd arctisztítóhoz más, különleges összetevőket is használtunk, papaya és ananász enzimeket, amelyek sejtszinten hatnak. Eltávolítják az elhalt hámsejteket, így megújítják a bőrt és csökkentik a mitesszerek kialakulását. Ennek látványos eredménye pedig az arc frissessége és sugárzóvá válása.

 

K: Mi a legmegdöbbentőbb eredmény, amit a Superfruit Gyengéd arctisztító használata után láthatunk a bőrünkön?

V: Egyértelműen az, hogy a bőr hihetetlen puha lesz az arctisztítást követően, nem húzódik, nem szárad ki. Ez a leggyakoribb visszajelzés vásárlóinktól is. Valamint az, hogy egyetlen lépéssel lesz teljesen tiszta és sugárzó az arcbőr, dörzsölés, irritáció nélkül. Ezt a terméket csak fel kell vinned a száraz arcbőrödre majd lemosni és így a legmakacsabb szennyeződést és a sminket is tökéletesen eltávolítja.

K: Honnan kapta a nevét a Superfruit Gyengéd arctisztító?

V: A ’Superfruit’ előtag termék kulcsfontosságú összetevőire utal. Az őshonos, Dél-Amerikai és Afrikai növények olajai és vajai, melyek a termék alapját képezik, olyan gazdagok vitaminokban, antioxidánsokban és ásványi anyagokban, hogy valóságos „superfood”-ként hatnak a bőrre. Ezért gondoltuk úgy, hogy a termékünknek egy olyan nevet adunk, ami tükrözi ennek a természetes szépségforrásnak az erejét. A ’Gyengéd arctisztító’ kifejezéssel pedig nem győzzük hangsúlyozni, hogy ez nem a megszokott, erősen habzó és szárító arctisztító, hanem egy nagyon kíméletes, tápláló kozmetikum.

K: Milyen elvek és értékek irányítják az ANITATOTH márkát?

V: Az ANITATOTH alapelve a természetes szépség támogatása és a tudatos bőrápolás. Minden termékünk az organikus és finomítatlan növények erejével készül, és a kíméletes formulák mellett, a hatékonyság is kiemelt szempont minden termékünknél. Célunk az, hogy a bőrápolás ne csak egy frusztrációt okozó „legyünk túl rajta” rutin legyen, hanem egy olyan élmény, amely minden használatkor feltölt energiával és önbizalommal. A szépség az egészséges, megfelelően hidratált bőrnél kezdődik – ennek elérésén dolgozunk nap, mint nap.

 
A Superfruit Gyengéd arctisztító nem egy közönséges arctisztító, hanem igazi élmény! Az egzotikus illatok, a kíméletes formula és végtelenül tiszta, sugárzó arcbőr. Nem is csoda,
hogy Glamour magazin olvasói szavazásán elnyerte  Glamour Glammies Év arctisztítója és sminklemosója címet a luxus kategóriában.  Adj egy esélyt ennek a lenyűgöző arctisztítónak, és érezd meg a különbséget az már első használat után!

Láttad Már?

Láttad már a Best Seller szettünket, ami a különleges textúrájú Esszenciális arckrémünket is tartalmazza?