Ne hagyd, hogy a szabadgyökök károsítsák a bőrödet

A Szabadgyökök olyan instabil molekulák a szervezetünkben, amelyek csak úgy tudnak stabilizálódni, hogy az ép sejtjeinket rongálják vagy pusztítják. Testünkben folyamatosan keletkeznek szabadgyökök a sejtek anyagcsere-folyamatainak melléktermékeként, ám nem mindegy mennyire szaporodnak el.

Ha túl sok szabadgyök van a szervezetedben, akkor számtalan – több, mint 100 – betegség okozója lehet. Gondolj egy korhadó fára, egy rozsdásodó hajóroncsra vagy egy avas dióra. A szabadgyökök ezekhez hasonló hatással vannak az emberi szervezetre.

A bőrödet sem kímélik!

A szabadgyökök oxidációs folyamatot indítanak el, aminek hatására bőröd megöregszik, kialakulnak a pigmentfoltok és gyengül a bőröd természetes védelmi reakciója.

Mi a szabadgyökök legjobb ellenszere? Az Antioxidánsok!

Az Antioxidánsok megszakítják a szabadgyökök káros láncreakcióit, ezért szervezetedben nem alakulnak ki betegségek. Bőröd öregedési folyamata lelassul, a kollagén lebomlása csökken, egészséges, ápolt és szép lesz.

Miben találhatók a legjobb természetes antioxidánsok? 

Arcolajaink igazi antioxidáns bombák!

Ragyogó arcolaj

Gondosan összeválogatott, finomítatlan olajok keveréke, amely pillanatok alatt puha, megfelelően hidratált bőrt hagy maga után. Használatával bőrünk ragyogóan egészséges, egységes és élettel telivé válik, miközben antioxidáns tartalma késlelteti a bőröregedés jeleit, egyúttal hátráltatja a kollagén lebomlását.

Megújító arcolaj

Összesen 11 tápláló és vitaminokban gazdag olajat tartalmazó formula, amely igazi organikus elixír az arcbőr számára. Összetevői táplálják, nyugtatják, regenerálják a bőrfelszínt, mindennapi használatával pedig bőrünk szinte megújul – köszönhetően a bőrgát megerősödésének és a sejtek regenerálódásának.