ARCÁPOLÁSI TRIO

Mélyhidratáló arckrém: 50 ml
Esszenciális arckrém 50 ml
Superfruit Gyengéd arctiszító 150 ml

Hatásai: Tiszta – hidratált – kisimult arcbőr

Arcápolási trio csomagunk gyengéd, de alapos tisztítást, valamint 24 órás hidratáltságot és ápolást biztosít az arcbőrnek.

A Superfuit Gyengéd arctisztítónk különleges formulájának köszönhetően egy lépésben távolítja el a sminket és a szennyeződésket a bőrről. Így hatékonyan felkészíheted bőröd az arcápolási rutinod következő lépésére. Az Esszenciális arckrém gyorsan felszívódó, könnyed állagú, használatát reggel javasoljuk. Hidratálja a bőrt**, kiváló sminkalapként is szolgál. A Mélyhidratáló arckrém gazdagon hidratálja**, ápolja és feltölti a bőrt az éjszaka folyamán, hogy reggelre egységes, üde, telt arcbőrrel ébredhess.

A mélyhidratáló arckrémünk egyik kulcs összetevője a Bakuchiol, amely a retinol természetes alternatívájaként késlelteti a bőröregedést, halványítja a pigmentfoltokat, egységesíti a bőrt, fokozva annak rugalmasságát. Olyan különleges finomítatlan növényi olajokat és vajakat tartalmaz, mint a Baobab, Mangó és Cacay, amelyek magas A-vitamin tartalmuknak köszönhetően gazdagon táplálják az arcbőrt, hosszan tartó hidratáltságot biztosítanak.
Az Esszenciális arckrémet értékes narancsvirágvíz, kaktuszfügemagolaj és murumuru vaj hozzáadásával álmodtuk meg. Az egyszerre tápláló, mégis légiesen könnyű, hidratáló és regeneráló hatású arckrém magas antioxidáns tartalma révén elősegíti a bőr fiatalos megjelenését és egészséges működését.

A Superfruit Gyengéd arctisztítónk egy lépésben garantálja a dupla tisztítás előnyeit. Különleges formulája a hatékony oleo-gél, amely alaposan tisztít és eltávolítja a sminket, naptejet, faggyút, olajos szennyeződéseket. Ez az állag vízzel érintkezve tejszerűvé válik, és enyhén habzó, gyengéd formulája révén eltávolítja a megmaradt makacs szennyeződéseket is. Nem szárítja a bőrt, bőrlágyító, bőrpuhító hatású.

44.500 Ft