ANITATOTH SZÉPSÉGTIPPEK A FESZES BŐRÉRT

Fokozd bőröd rugalmasságát a Ragyogó arcolajjal!

Az életkor előrehaladtával bőrünk veszít fiatalos rugalmasságából. Ez egy teljesen természetes folyamat, amelyhez kellő önelfogadás szükséges. Azonban egyes életmódbeli szokásaink és a megfelelő kozmetikumok használatával jelentősen lassíthatjuk a folyamatot és segíthetjük bőrünk feszességének megőrzését. A következő bejegyzésben megmutatjuk, mi a ragyogó, üde és feszes bőr titka.

Mi adja a bőrünk rugalmasságát?

Az előző blog bejegyzésünkben már kiderül, hogy a bőr rugalmasságát a bőr középső rétegében, az irhában (vagy más néven a dermiszben) található kollagén és elasztin rostok adják. A kollagén a bőrünkön kívül a hajunk, körmeink, izmaink, csontjaink és inaink építőkövei. Az elasztin az a kötőszöveti rost, ami a rugalmasságot adja. Úgy viselkedik, mint a gumi: akár hosszúságuk kétszeresére is megnyúlnak, majd deformáció nélkül visszatérnek a helyükre. Az elasztin fehérje a bőrön kívül a szívben, tüdőben és az erekben, inakban, szalagokban is megtalálhatóak. Az elasztinnak fontos szerepe van a bőr regenerálódásban és a sebgyógyulásban. 

A bőrünk feszességéért a két fehérje, az elasztin és a kollagén egymást támogatva, együtt felel. 

Az antioxidánsokban, például C-vitaminban, E-vitaminban és karotinoidokban gazdag étrend segít megőrizni a bőr rugalmasságát. Ugyanez igaz az antioxidánsokban gazdag kozmetikumokra is.

Ragyogó arcolaj a feszesség fokozásáért

A Ragyogó arcolaj antioxidánsokban gazdag összetevői révén bizonyítottan javítja a bőr tónusát és kondícióját*, valamint segít megőrizni az arcbőr természetes fiatalságát*. Könnyen felszívódó formulájának köszönhetően pillanatok alatt puha és hidratált bőrt hagy maga után. Használatával bőrünk ragyogóan egészségessé, egységessé és élettel telivé válik, miközben antioxidáns tartalma felveszi a harcot a szabad gyökök ellen, hátráltatja a kollagén lebomlását és késlelteti a bőr öregedés jeleit.

A Ragyogó arcolaj antioxidánsokban gazdag csipkebogyó- és homoktövisolajat tartalmaz, amelyek hozzájárulnak az egységes, feszes és ragyogó arcbőrhöz. Az arcolaj formulája értékes málnamag kivonatot, cseresznyemag- és moringaolajat is tartalmaz, amelyek szintén serkentik a bőr kollagén termelését, és hozzásegítik az arcbőrt az egészséges, friss és feszes megjelenéshez. 

 

 

A Ragyogó arcolaj laboratóriumi eredményei:*

Hatékonyságát független, akkreditált laboratóriumban végzett vizsgálatok igazolják. A tesztalanyok 100%-ban pozitív visszajelzést adtak:

 • Ragyogóvá teszi a bőrt. 100%
 • Fenntartja a bőr természetes fiatalságát. 100%
 • Revitalizálja a bőrt. 100%
 • Egységesíti a bőrt, halványítja a pigmentfoltokat. 100%
 • Kondícionálja a bőrt. 100%
 • Ragyogóvá, sugárzóvá teszi a bőrt. 100%
 • Javítja a bőr tónusát. 100%

* 25 nő részvételével végzett, 28 napos felhasználó teszt eredménye.

Ragyogó arcolaj
Bőrfeszesítés természetesen

Tippek a rugalmasság megőrzéséhez és fokozásához

Amit kerülj, ha szeretnéd megőrizni a feszes/rugalmas arcbőrt: 

 • magas UV-sugárzás
 • dehidratáltság
 • alváshiány
 • káros környezeti hatások, pl. szennyezett levegő, oxidatív stressz
 • egészségtelen táplálkozás
 • dohányzás
 • rossz bőrápolási szokások, gyulladás

Mit tegyél, hogy megőrizd bőröd rugalmasságát: 

 • antioxidánsokban gazdag étrend
 • bőséges hidratáció
 • napvédő krémek használata
 • rugalmasságot fokozó arcmasszázs

Otthoni arcmasszázs a rugalmas, feszes bőrért

A feszesítő arcmasszázs célja, hogy fokozza a vér- és nyirokkeringést, növelje a bőr tónusosságát és megemelje a kontúrokat. A kulcs itt is a folyamatosságban rejlik! A rendszeresen végzett önmasszázs néhány héten belül látványosan feszesíti a bőrt, és a megfelelő arcolajjal kiegészítve igazi rituálévá válhat. Néhány perc, amit csak magadra szánsz a napi öngondoskodás jegyében.

A Ragyogó arcolajjal alkalmazva igazi édes, citrusos, energizáló kényeztetésben lehet részed, melynek eredménye az egészségesen ragyogó, feszes, élettel teli, fiatalos arcbőr.

Ha még jobban fokoznád ezt az élményt, vagy még több öngondoskodásra vágysz, próbáld ki az ANITATOTH Revitalizáló arckezelést a Magnolia Day Spa-ban! A Revitalizáló arckezelés során profi kezek feszesítő mozdulatai kényeztetik arcbőröd a Ragyogó arcolajjal történő arcmasszázs során. De ez még nem minden! Az illatok, a fények, a hideg-meleg érzet kellemes váltakozása felejthetetlen élményt nyújt. Az arckezelést követően még további 3 órán keresztül élvezheted a Magnolia Day Spa páratlan hangulatát, amely kiszakít a mindennapok körforgásából.

Láttad Már?

Láttad már a Best Seller szettünket, ami a különleges textúrájú Esszenciális arckrémünket is tartalmazza?